2013. április 9., kedd

ClockworkMod Recovery v6.0.2.8


ClockworkMod Recovery v6.0.2.8


- forrásból fordítva
- az alapértelmezettnél nagyobb méretű betűtípussal (15x24)
- fényerő minimalizálva
+ JiaYu logo



CWM-ből, TWRP-ből telepíthető zip:
(MD5: 6dce80dea55d0ccecbd8d51831a01db6)

Flashtool-al telepíthető img fájl:
(MD5: 7a02a375cca1709a532bd941e441ac92)

8 megjegyzés:

  1. Egyszerűen tényleg nem értem mire akarsz kilyukadni, és fogalmam sincs mi az amit írsz, elolvasni el tudom, de az egész egy össze-visszaság...kérlek szedd össze a gondolataidat és részletesen írd le mi a problémád...segíteni szívesen de így nem tudok.

    VálaszTörlés
  2. Így már teljesen érthető így kellett volna kezdened.
    Nagy valószínűséggel - mivel nem írtad le, viszont a reco viselkedéséből ítélve - gyári rendszer volt fent nálad. Célszerű lenne egy ClockworkMod Recovery-t telepíteni ami után CWM-ből már azt telepítesz SD-ről amit csak akarsz.
    Kár azon keseregni hogy mitől lehetett ez innen a távolból nem is fogom tudni, és nem is akarom megmondani. Húzz fel újra egy egész ROM-ot, természetesen minden felhasználói adatod "repül"!

    CWM telepítésének leírása (A "Root menete" részt nem kell megcsinálni!): http://logout.hu/bejegyzes/hevizms/jiayu_g3_cwm_felrakasa/friss.html

    VálaszTörlés
  3. Hali,
    Mi van akkor ha SD feltettem, bekapcs, de mint ha a bootloader nem töltődött volna be. Android fickó ott fekszik, felkiáltó jellel a pocakján. Mit csin. rosszúlt?

    VálaszTörlés
  4. Helló!

    G2Sl-el van hasonló problémám. Csak piros led világít, és a recovery menü sem jön be. File managerrel látom a telefont, de más reakciója nincs. Van vmi ötleted esetleg hogyan tudnék újra életet lehelni belé?

    http://kepfeltoltes.hu/131019/jiayu.gs.sl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha azzal a bizonyos "file manager"-el ha ez látszik az az élő rendszert jelenti. Ha ilyenkor nincs kép az talán valami kijelző gondra vezethető vissza. Talán egy teljesen érintetlen gyári rendszert újra lehetne húzni (SPFlashtool-al) hátha megembereli magát. Ha nem akkor ez bizony garis cserét kíván.

      Törlés
    2. Eddig ezzel cseréltem romot.
      https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid
      Ez megkereste és le is töltötte a megfelelőt.
      De a legutóbbi akcióm során cwm-el tettem fel egy német gyártmányt. Ez lett a veszte.
      Abban esetleg tudnál segíteni, hogy a SPFLASHTool-al hogyan kellene vissza varázsolni egy gyári romot? Amit sajna megfelelőt nem mentettem előre az SD kártyára.

      Törlés
    3. Sokat segített volna, és már előrébb járnál te is ha ezt az előbb közlöd. Mert ahogy mondod egyértelműen egy új - nem rávaló - szoftver felrakásakor keletkezett a hiba akkor nem hardveres a probléma. És tedd össze a két kezed hogy nem lett végleges tégla! Persze megint a mentés nélküli módosítás esete forog fent mint ahogy 10-ből 9 embernél, na nem mintha vissza tudnád rakni.
      A segítség megintcsak nehéz lesz mert nem hallottam G2SI típusról, csak G2, G2S, G2N, G2H, G2L, és G2Plus-ról.
      Ha nem jó típusú rom-ot teszel fel legközelebb nem leszel ilyen szerencsés és véglegesen kinyírod a készüléket. Szóval neked kell tudnod hogy milyen telefonod van és arra keresni szoftvert.
      A www.needrom.com-on találszhatsz esetleg, az SPFlashtool-os mutatványhoz használd google-t ezer leírás van hozzá.

      Törlés
    4. Igazad van, de erős izgalmi állapotba kerültem a készülék minőségromlása miatt.
      G2-SL biztosan van, a needrom-ról töltöttem aroma instalerrel romot, és ott ki tudtam választani az LS-t, és működött is.
      http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-plus-universal/
      For G2H/G2L/G2HS/G2LS phones, choose your model of phone while installing zip.

      Itt én sem találtam LS-t. De a Jiayu apk-ja innen töltötte le és működött is.
      http://www.jiayu.es/software.php?on=2&jiayu=G2
      Most már csak a 8ből kell kitalálni melyik lesz jó.

      Igen keresgettem a googleval leírást az SPFlashTools-hoz, de translettel fordítottam, és csak annyit árulj el lécci, hogy aksit ki kell venni hozzá vagy sem. Ez nem világos. Rootolás előtt a driver telepitéshez is ki kellett venni.

      Köszönettel!

      Törlés