2013. május 20., hétfő

JiaYu G3 és G3N - JB 4.1.2 MOD - GPS beállítási segítség

Szeretnék egy kis segítséget nyújtani azoknak akiknek nem megy a GPS JB alatt és nem egyértelmű a beállítása sem. A beállításokhoz élő internetkapcsolat szükséges.
1. Menjünk a Beállítások - Helyzetmeghatározó szolgáltatások-ba, és érintsük meg a GPS műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)2. Majd kapcsoljuk be a fenti kapcsolót.3. Pipáljuk be a GPS EPO segítség-et, majd érintsük meg az EPO-beállítások menüpontot.4. Nyomjuk meg alul a LETÖLTÉS gombot és várjuk meg amíg letöltődnek az EPO adatok.5. Menjünk vissza az előző menüpontokhoz, és engedélyezzük az A-GPS-t.


6. Lépjünk be az A-GPS beállítások-ba, és engedélyezzük a Hálózati kérés-t.


7. Kiléphetsz a Beállításokból és használatba veheted a készüléket. Fontos megjegyezni hogy az legelső pozícionálás akár több percet is igénybe vehet.

3 megjegyzés:

  1. köszi hogy ilyen részletesen leírtad ha nem olvasom nem tudom meg cubot gt99 bár még próbálom eddig nem indult el igo 8 alatt

    VálaszTörlés
  2. Nagyon király vagy működik bár még letöltöttem mellé a (GPS Status & Toolbox) nevezetű appot a play storeból legalább 8 percet kellett várnom bár kicsit felhős volt az ég de beindult a gps .Vagyis a cubot Gt99 is ua. a beállítással működik .
    Mégegyszer köszönöm a leírást.

    VálaszTörlés