2013. május 4., szombat

APN lista frissítése

Az ismertebb szolgáltatók beállításait tartalmazza: Telenor, T-Mobile, Vodafone, Invitel, UPC, Digi, Tesco

A patch bármilyen EXT4 fájlrendszerrel ellátott system partíciójú készülékhez, - egyelőre - bámilyen android verzióhoz használható amin ClockworkMod recovery telepítve van!

Telepítése CWM-ből az install zip from sdcard - choose zip from sdcard menüpont használatával. A telepítés befejeztével újraindíthatjuk a készüléket a reboot system now menüponttal. A rendszer elindulása után a Hozzáférési pontok-nál nyomjunk egy Menü gombot és válasszuk a Visszaállítás alaphelyzetbe menüpontot, majd válasszuk ki (pöttyöljük be) az előfizetésünknek megfelelő APN-t!

LETÖLTÉS
MD5: a287ce59102d424fc0ba5a81ba56f2e0

Ha nem rendelkezel ClockworkMod recovery-vel és/vagy nem sikerül a telepítése CWM-ből bizonyos okok miatt, de root-olt készüléked van, akkor töltsd le ezt a fájlt és másold egy root képes fájlkezelővel a /system/etc könyvtárba, majd add meg neki a megfelelő jogokat (permission): [rw-][r--][r--] vagy 644 
A rendszer újraindítása után a Hozzáférési pontok-nál nyomjunk egy Menü gombot és válasszuk a Visszaállítás alaphelyzetbe menüpontot, majd válasszuk ki (pöttyöljük be) az előfizetésünknek megfelelő APN-t!

1 megjegyzés: